divendres, 31 d’agost del 2007

Montilla alerta que algunes iniciatives en defensa de Catalunya poden afavorir el PP
El president de la Generalitat, José Montilla, ha alertat avui que algunes iniciatives polítiques pensades per defensar els interessos catalans poden acabar afavorint "els interessos dels paladins de l'enfrontament territorial", en referència indirecta al PP.

Exacte, i només hi ha una cosa pitjor que defensar Catalunya, afavorir el PP. En el moment que defensar Catalunya afavoreix al PP el que heu de fer és callar. I si el tren no va, us aguanteu. Hi ha coses que són importants (no afavorir el PP) i hi ha coses accessòries (els trens).

Precisament, aquesta setmana Montilla ha alertat del "disbarat" que suposaria bloquejar els pressupostos generals de l'Estat si no complien amb la disposició addicional tercera de l'Estatut. "Davant dels que volen jugar la carta de l'enfrontament territorial o dels entusiastes del bloqueig, aquestes dues estratègies són estèrils. Hem d'aixecar la bandera del rigor per a la defensa eficaç dels interessos de Catalunya", els ha dit Montilla als diputats i senadors del PSC.

Hem de ser tolerants i ens hem de fer els simpàtics, llavors aixecarem suaument la bandera del rigor, i patapam, no tindran més remei que complir l'Estatut (no us hi fixeu que els españols no l'han complert mai l'Estatut, ni el nou ni el vell).

Res de votar en contra! Votar? en política? Va home va, quin disbarat. I el primer que reclami grup propi al Congreso es queda sense vot.

Per cert, fa tres setmanes Montilla deia que l'Estatut era necessari per acabar amb l'abandonament en inversions, i ara diu que no vol votar en contra d'uns pressupostos que no compleixen les inversions segons l'Estatut. Potser té un germà bessó.

2n per cert, al Juny Montilla prometia ser contundent amb España però exigia lleialtat a ERC.

3r per cert, al Novembre 2006, Montilla exigia a ERC que no danyés els interessos electorals del PSOE, i Zapatero activaria el desenvolupament pràctic de l'Estatut!