dimarts, 30 d’octubre del 2007

Catalans, en les pròximes eleccions, el meu vot blocaire (que no el personal) és per Rajoy. Zapatero no ha complert els objectius marcats inicialment i l'hem de substituir per un altre español, que siguem sincers, ens putejarà igual.

Zapatero ens va salvar del transvasament de l'Ebre. Ara necessitem tornar a canviar el Presidente perquè ens salvi la Sagrada Família (i els trens de Rodalies).

Hem de fer una aposta clara, decidida i a posteriori per Mariano Rajoy. Sobretot ha de ser a posteriori per agafar-los a contrapeu, com va passar amb el Montilla.

S'ha acabat el cordó sanitari del PP. Hem de ser ben clars: Zapatero ens puteja igual o més que Aznar.

Zapatero no ha mogut un dit perquè es vegi TV3 al País Valencià, ha volgut tancar Ràdio 4, i ha volgut imposar 3 hores de Castellà a les escoles, quan és evident que el Català està en inferioritat de condicions.

I no us deixeu enganyar. Aquest Estatut del 18% només s'ha complert aquest any perquè venen eleccions. D'aquí dos anys ens tornaran a prendre el pèl. Mani Rajoy o mani Zapatero. Tanto monta, monta tanto.

Vull una Convergència i Unió forta que tingui els collons de dir: "Zapatero, que et donin pel sac".

Vull una CiU que posi per escrit invertir més del 18% i canviar el traçat de l'AVE, i després, pacti amb el PP, elevant a la glòria presidencial al sosso del Rajoy.

I si els catalans de les cassoles i manifestacions no ho entenen, que es fotin. Tampoc van entendre el 2n tripartit. I molt millor que s'espatlli tot amb el Montilla de president que no pas amb el Mas. Fota't Zapatero, els trens han deixat de funcionar quan fa 4 anys que ens manes des de La Moncloa, fa 4 anys que manen els socialistes a la Generalitat i fa una eternitat que controleu l'Ajuntament de Barcelona.

Farem que tots els españols hagin de tragar nacionalisme madrileny cada dia durant 4 anys. Aznar volia posar lletra al Himno Nacional, i Zapatero també (que quedi clar). Doncs a partir d'aquestes eleccions que no sabem quan seran però que sembla que siguin la setmana que ve: Cantarem el Himno Nacional a cada telediario.

I farem una reforma constitucional on deixarem fora tots els nacionalismes perifèrics. I que es busquin la vida si no se senten representats en la nova Constitución de todos los españoles.

Catalans, que la por no sigui el vostre enemic.

Adios Zapatero, gracias por nada.

1 comments:

bacus ha dit...

estic d'acord, si mirem quant peix hi ha al cove després de 4 anys poca cosa, un estatut destrossat, el "català a europa", i alguns papers de salamanca. res més. Ni la xapa-matricula, ni finançament, ni carreteres, ni seleccions, ni aeroport etc...

Encaro recordo l'espectacle amb el Hockey un cop la federació internacional ens va donar la oficialitat, espanya movent els seus fils pq ens fessin fora. Que ens fessin fora un cop a dins no és el mateix que et prohibeixin entrar-hi. L'espanya plural és això un bluf.

El que no ens donava el PP el PSOE tp.

Com a mínim els altres tenien paraula i parlaven català en la intimitat quan ens necessitaven.

Evidentment que no votaré al PP però tp al PSOE ni a les seves marques blanques (ERC/IU).

Si mirem la part positiva amb el PP a la moncloa potser veiem un altre Montilla més valen que al final és el nostre president fins que ens en posin un altre.