dimarts, 11 de desembre del 2007

La Carrasqueta: fets, i no paraules (i una rectificació)
Fet: assegurar la recepció de TV3 al País Valencià era ben senzill: n'hi havia prou que el ministre Clos recordara a la Generalitat Valenciana que aquella freqüència era del ministeri i que, per tant, la Generalitat Valenciana no tenia res a dir-hi.

Val la pena de llegir tot sencer.

I també val la pena llegir com fa Vicent Partal les rectificacions: sense esborrar el que ha dit. I ho dic per si això ho llegeix el Félix Soria.

12 comments:

Anònim ha dit...

Això del senyor Soria t'ha arribat a l'ànima!!
Un cop et vaig fer un comentari dient que no em sembla "correcte" esborrar comentaris.

Ramon III

mai9 ha dit...

A veure, vaig decidir esborrar els comentaris ofensius aquí. No m'agrada que em diguin "cenutrio nacionalista" ni "majete".

Però el que ha passat amb el Félix Soria és que ell ha esborrat el *seu* comentari on em deia "gilipolles", "ombliguista", "catalanista verdadero", "etnicista", "racista". I el motiu per esborrar-lo és que els dos hem enverinat la polèmica.
I això és molt diferent que un simple "esborrar comentaris".

Mira, una cosa és dir "racista" a algú (jo tot sovint li dic cabró al ZP), però l'altre és no saber disculpar-se, esborrar el que tu has dit i després dir que la culpa és dels dos. Aquest fet em sembla de profunda deshonestedat.

mai9 ha dit...

He decidit explicar la història al bloc personal :)

Im-Pulso ha dit...

No se preocupe "señor SpainNews" (¿por qué no tituló el blog Noticies d'Espanya?, cuyo autor, por cierto, ni siquiera se identifica).
Le diré lo que borré en mi blog: tiene usted "opiniones de gilipollas".
¿Se queda contento?
Repito y preciso la afirmación para que no se llame a engaño: TIENE USTED OPINIONES PROPIAS DE UN GILIPOLLAS, AUNQUE NO LO SEA (extremo este que desconozco, sencillamente porque no tengo el "gusto").
Pero no se preocupe tanto por su yo: todos, ¡TODOS! y sin excepción, tenemos en ocasiones opiniones de gilipollas, de ombliguistas, etcétera y, sobre todo, opiniones marcadas por la ignorancia.
No obstante, leyendo sus textos cabe la posiblidad de que usted crea estar siempre en posesión de la verdad. ¡Que suerte!
Es más, no sólo no me arrepiento de haber borrado el segundo comentario que usted envió a Im-Pulso, sino que me ratifico. Y usted, si fuera menos orgulloso, daría por zanjado este asunto y borraría este comentario. Pero esto es, por mi parte, un sueño propio de gilipollas, pues la experiencia (personal y colectiva) demuestra que no hay nada más empecinado y cabezón que un patriota, sea catalán, gallego, español, malayo, estadounidense o cartagenero.
Respeto su patriotismo catalanista, pero espero que admita que hay quienes pasamos del patriotismo (de todos).
¿O caso lo que ocurre es que le "pone" mi apellido, Soria, ciudad castellana?
Ho "sento", és el cognom del meu pare que, per cert, és català i vota a partits nacionalistes (aínda que non é patrioteiro).
Por último, no envíe comentarios a mi bitácora; no sea que se le ocurra remitir otro desbarre patriotero y gilipollas.

mai9 ha dit...

La sortida de dir-me gilipolles i esborrar-ho és dir a posteriori que tots tenim opinions gilipolles?

I no sé perquè es posa a donar voltes sobre si el seu cognom és així o aixà.

I tampoc sé perquè explica ara que el seu pare viu a tal lloc i vota a tal partit. I en un altre comentari explicava que vostè va viure a Catalunya fa no sé quants anys. Tot això no importa Senyor Félix. De veritat, no té cap transcendència.

Oi que no tindria cap sentit que jo li digués on vaig viure quan era petit? Ni si el meu cognom és alemany o extremeny? Ni on carai viu ara el meu pare? Ho dic perquè fa tota la impressió que el que està obsessionat amb les "pàtries" és vostè.

Si encara no se n'ha adonat, el que a mi em preocupa és el seu tracte, i em preocupa igual sigui vostè españolista o catalanista.

Anònim ha dit...

Mai9, sento haver donat peu a continuar amb aquesta comedia!

Al senyor soria li vull dir que no sé de què va aquest assumpte però m'agradaria fer dues puntualitzacions:
1. Pel seu tò ja sabem tots de quin pal va vostè. No cal dir res més.
2. Jo també tinc un bloc, i procuro mantenir l'anonimat. El senyor soria te la gran sort de poguer insultar a qui se l'hi possa per devant "a cara decoberta". De moment això està reservat només a castellans o persones de pensament "políticament correcte". A Catalunya, fins ara, dir segons quines coses segueix essent un risc important. Més si un te o sostè alguna mena d'empresa (per petita que sigui) i ha de mantenir una familia.

Senyor soria, pel que he llegit aqui, l'únic que es considera prou "capaç" per a decir qui diu "gilipolladas" i qui no és vostè.
Potser abans d'escriure coses als blocs, les hi hauriem d'encviar a vostè per a rebre les correccions pertinents.

Ramon III

Anònim ha dit...

En el comentari anterior se'm ha escapat un "no" que potser dona a la frase un significat incorrecte, ja que no la puc editar, la repeteixo correctament:

"Senyor soria, pel que he llegit aqui, l'únic que es considera prou "capaç" per a decidir qui diu "gilipolladas" aquí, ÉS VOSTÈ."

Ramon III

Im-Pulso ha dit...

Otro anónimo que juega con las palabras y que "sangra" por Cataluña, dice. De pena.

mai9 ha dit...

Ramon III, tranquil no has fet res dolent. De fet estic satisfet que el Félix Soria hagi repetit aproximadament el mateix que va esborrar.

I senyor Félix Soria, si sapigués fer servir el Google podria fins i tot trucar-me al mòbil.

I aprengui a viure a internet, aquí la formalitat no és una fotocòpia del DNI. El meu nick m'identifica més que el meu nom i cognom.

Anònim ha dit...

M'encanta com els espanyoloides que van de ciudadanos del mundo desvien el debat i miren de centrar l'atenció en aspectes que només ells miren.

Senyor Félix, no és rellevant si el seu pare és negre, lila o blanc, ni si vota a partits que comencen per T o per C, ni si es de dretes o d'esquerres, ni si té un cognom català, rus o alemany.

El que importa és que vostè no té ni la més remota idea de respectar als altres, i després a sobre es permet emetre judicis de valor ,basats en cap prova, sobre persones que no coneix.

Aquí està molt clar a qui li interessen els cognoms i les procedències, i no és a en mai9. I també està molt clar qui és un energúmen que a la minima et diu "GILIPOLLAS" i després a sobre es fa l'erudit i t'especifica que no, que ell només va dir que tal persona havia dit coses "gilipollas", però que no li estava dient "gilipollas" a ell.

Molt bé Félix, miri que diu coses retardades mentals eh ? Però "oju", que no dic pas que sigui deficient, només que diu coses deficients.

Gràcies, no cal que m'ho agraeixi.

Im-Pulso ha dit...

Confío en que se hayan quedado descansados.

mai9 ha dit...

És aquesta actitud de despreci la que el fa españolista.