divendres, 25 de maig del 2007

Zapatero garantiza un compromiso a "largo plazo" con Cataluña, aunque evita fijar fechas
Una vez en el escenario, Zapatero aseguró repetidamente haber "cumplido" con la palabra dada con el Estatuto. El presidente del Gobierno añadió también que mantiene un "compromiso a largo plazo" con Cataluña, aunque no concretó.

Ai senyor, quin fart de riure. Després del micro-Estatut i després de voler-nos imposar 3 hores de Castellà i tallar les emissions estatals de tele i ràdio en català, i després de dir-nos que ens farà esperar fins al 2009 per complir el finançament previst a l'Estatut (que no és cap meravella), i després de fer-nos creure que li importa l'aeroport del Prat (estimats lectors, us estalvio els enllaços, però tot està recollit a aquest bloc). Després de tot això, ara, -sí, ara- diu que garanteix un compromís a llarg plaç. HURRA! visca el Zapatero, ara et tornarem a votar per la pastanaga que sempre ens poses davant i, estranyament, mai aconseguim mossegar.

Una altra lectura del titular és: Zapatero diu que no deixarà que Catalunya s'independitzi. Perquè això de "compromís a llarg plaç" vol dir "nens, no us escapeu".

Zapatero, ja pots anar repetint, ja no ets de confiança. I això no vol dir que no et fem president les pròximes eleccions. Però ja no generes il·lusió, ni traspues honestedat.