divendres, 1 de juny de 2007

Hola, ens trobem amb el que s'està convertint en la mala constum de fer un balanç mensual.

Les constants vitals d'aquest bloc s'han mantingut estables al llarg dels últims 30 dies amb l'única indecència incidència de les 174 entrades que, prometo, han estat involuntàries.

Hem tingut 1400 visites, cosa que vol dir que hi ha 8 lectors per article. Descomptant en kapde, la Trena, el bacus, jo mateix, i una persona més que jo em sé, només queden 3 lectors en l'anonimat. (a la tardor podem fer una calçotada i així ens coneixem tots).

Comentar, també, que he posat anuncis del Google al bloc. Espero no agafar-me els dits, però m'agradaria destinar el 50% d'aquests ingressos a altres coses polítiques, també dites en aquests temps de paraules pastaloses com: socials. Els primers euros serviran per eixugar el dèficit fiscal que en la meva economia identitària ha creat la quota de Plataforma per la Llengua que em vaig veure obligat a pagar en contra de la meva voluntat. Espero la vostra solidaritat, comprensió i complicitat.

Altres curiositats. Aquest bloc està situat en el resultat 9 quan busques "11 septembre maragall independencia", dos per sota de Don Piso que deu tenir algun pis a la cantonada de passeig Maragall amb carrer Independència i plaça 11 de Septembre. Ens trobem en el resultat 34 d'aquells que busquen "metrosexual.com" (benvinguts, heu arribat al bloc adequat). En el número 16, i per sobre La Vanguardia i Esade, tenim la cerca: "lopez burniol". I em sento molt orgullòs de trobar-me en la posició 43 dels qui busquen "bola de drac z".

Per cert, vaig recuperar l'anterior sub-títol "notícies de les espanyes" a mitjans de mes. Certament, potser no era tan bo el sub-títol "el futur de Catalunya es vota a Espanya". També vaig tenir la idea de canviar el meu nick de "mai9" a "ultrahat", en honor a Gaspar i a la manera que escric, sempre 'ultrajat' del que passa i diuen.

10 comments:

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
dak78 ha dit...

Jo soc un dels que et llegeix cada dia. De veritat vols fer 1 calçotada a la tardor? :-P

mai9 ha dit...

jo escric blox com em dóna la gana. Libertad! libertad! libertad!

Al setembre podem celebrar un referendum per auto-proclamar una calçotada, com ho veieu?

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
bacus ha dit...

jo et tinc al feedreader i avegades et llegeixo directament d'allà o obro el navegador.

A mi la web em va bé pq tinc un resum del que es cou en la premsa escrita oficial donat que ja fa bastant temps que vaig decidir no comprar-los ni llegir-los més.

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

L'anglès blog s'escriu oficialment en català bloc, tot i que hi ha gent que defensa blog i bitàcola (d'aquests ja queden pocs, diria).

Això de la calçotada/barbacoa és bona idea però espero que no sigui per pagar també això de la plataforma...

PS: jo no sé si hi aniria, quan conec a les persones tendeixo a allunyar-me dels seus blocs ^__^

mai9 ha dit...

Escolta, la barbacoa/calçotada, evidentment no seria per pagar res de res, fins i tot us volia convidar si l'economia identitària ho permet.

I les calçotades, segons m'ha comentat un familiar que té un hort, són originalment a la tardor. Avui en dia es poden fer calçotades qualsevol cap de setmana.

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.