diumenge, 10 de juny del 2007

La decisió de Jordi Portabella
Es convertirà en la riota de tothom i reafirmarà la campanya de La Vanguardia -ja és hora que la gent catalanista que compra aquest diari per tradició familiar deixi de fer-ho i es passi a l'Avui o a El Punt- en el sentit que els republicans són una formació que renuncia als seus principis a canvi de poder.

A veure, ara hem tocat un tema serio.

Siguem clars: El Punt o l'Avui regalen ganivets? Estic d'acord que seguir una tradició familiar és imbècil -com ara aquella de parlar en català- i tothom hauria de ser lliure per fer el que diu el Víctor Alexandre, però els ganivets són cosa sèria. Que ningú m'obligui a canviar la tradició familiar per uns ganivets, que prendrem mal. Llegeixo La Vanguardia i vaig armat.

El que passa és que en Víctor no vol que tots tinguem ganivets, com ell. Perquè, evidentment, ell llegeix La Vanguardia, sinó no podria comentar el que diu el diari.

Estic a punt de començar una campanya reivindicativa (amb recollida de firmes inclosa) per demanar-li que doni els ganivets a un pobre català nascut durant la democràcia que no sap Castellà perquè no feia les 3 hores constitucionals i per tant, estava discriminat pels nacionalismes excloents, i no podia llegir el diari.