dijous, 2 d’agost del 2007

28 de Febrer: Zapatero garanteix solucions

25 de Maig: Zapatero garanteix un compromís

2 de Juny: Zapatero es compromet

I avui, 2 d'Agost: Zapatero promet i se sent compromès. Les dues coses a la vegada eh! Això és la prova que segur, segur (seguríssim de veritat) que passa. I, tal com diu la Chacón, els catalans hauríem d'estar contents perquè mai més tornarem a tenir un Presidente com Zapatero.

Zapatero promet que el TGV arribarà a BCN en 4 mesos
El cap de l'executiu madrileny ha assegurat que se sent "compromès" amb les necessitats en infraestructures que té Catalunya

[...]

Zapatero ha assegurat que el seu executiu avançarà la inversió de 500 milions d'euros, que es preveïa per al 2010, per a l'ampliació de l'aeroport del Prat, 150 milions per al port i 600 milions per al transport per carretera.

Carai, a Catalunya arribaran els diners per terra, mar i aire.

Si no hagués llegit això, o no sabés que ZP és un mentider de cap a peus, diria: al final invertiran tan a Catalunya que no els quedaran diners per pagar la neteja dels lavabos de la T-4 de Barajas. I els catalans també ens enfadarem, perquè els madrilenys tenen bruta una terminal que nosaltres hem pagat amb tan d'amor.

5 comments:

Anònim ha dit...

No difieres del resto de cenutrios nacionalistas, majete, pero, la verdad, de tanto leerte hasta te estoy cogiendo cariño y tienes algunos post muy divertidos.

Con éste hasta he soltado algunas carcajadas.

Sigue así, hombre...

mai9 ha dit...

gràcies. tu també segueixes tots el paràmetres dels españolistes, però jo si que et recomano canviar. Allá tu.

mai9 ha dit...

per cert, els pròxims comentaris españolistes seran esborrats amb alegria constitucional, i m'és igual si sóc injust. Així que bilingüistes españolistes, estigueu tranquilets i guardeu-vos els comentaris.

Anònim ha dit...

El blog és teu, i tú has de decidir el que fas. Però a mi no em sembla bé que borris els comentaris espanyolistes, sobre tot aquells, com aquest, que demostren el seu argumentari: insult, i rés més.
Qualsevol que llegeix aquests comentaris pot veure que només hi ha molta desqualificació per manca d'idees. I per tant, permeten deduïr de quina mena de gen estem parlant.

Ramon III

mai9 ha dit...

els pròxims comentaris españolistes de mal gust els esborraré. Això que tothom vegi que els españols es porten tan malament amb nosaltres no ha funcionat mai.