dimarts, 11 de setembre del 2007

Companys, ha arribat el moment. En commemoració de la retirada de les tropes d'anuncis que van envair aquest bloc l'u de juny, podem tirar endavant una altra proposta d'aquella entrada, la més comentada de tot el bloc (10 comentaris). Al gra:

Si hi ha prou interessats, podem fer algun tipus de trobada, sigui dinar amb barbacoa com sopar en un bar de tapes. (coses com aquestes)

A part de votar que si o que no, els que vulgueu venir, heu d'escriure un email a: [ja no cal] La votació caduca en 7 dies. Si dinarem, soparem o pujarem una muntanya, ja ho decidirem per email, perquè ara mateix no en tinc ni idea.

Com que els anuncis del Google han donat menys rendiment econòmic que el nou Estatut (2€), els participants pagarem a l'estil madrileny, és a dir, pagaran els catalans.

Els catalans que no viuen ni treballen a Catalunya estan convidats a pagar el dinar i no venir.

Es prega a totes les lectores la seva assistència perquè a un servidor no li agrada parlar de futbol, que és el que passaria si tots fóssim homes.

Per cert, aquesta trobada no servirà per crear cap plataforma, fòrum, associació, partit polític, moviment social, agrupació, o qualsevol altra cosa que fan els catalans quan s'ajunten.

2 comments:

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mai9 ha dit...

en aquest cas farem una excepció :P