dilluns, 3 de setembre del 2007

Duran i Lleida: "A la gent tant se li'n fot, la sobirania"
Segons Duran, "la gent vol que ens ocupem dels problemes de 2007, no que fem propostes per al 2014 d'independència", en referència a la idea del líder d'ERC, Josep Lluis Carod-Rovira, perquè Catalunya decideixi el 2014 si vol un Estat propi.

"El que vol la gent és que resolguem problemes d'ara", ha dit Duran, que ha citat les hipoteques, l'AVE i altres infraestructures com temes que "interessen".

Sublim. El Carod deu estar la mar de content de veure com li responen.

El que la gent sap és que els problemes del 2007 a Catalunya són fruit de decennis sense inversió per part d'España. Ho veu ara senyor Duran com té sentit parlar d'autodeterminació al 2014?

He vist l'entrevista, i a part d'això, diu altres coses ben sensates. Com per exemple, que el PNB defensa els interessos dels bascos, i els importa tres pepinos què li passi a Catalunya. Penseu-ho la pròxima vegada que algú vulgui que ens manifestem en contra d'ETA.

Què pretén Duran? Al meu entendre, en Duran no pretén res. Simplement és honest. Duran volia defensar interessos españols. Duran es qualifica d'español quan va a l'estranger. En Duran tenia 23 anys quan va morir Franco. Duran deu ser com un tiet meu que es pensa que escriure un xec en català és ser de la ceba.

Jo ja ho vaig dir que s'havia de jubilar eh!