dissabte, 8 de setembre del 2007

La Generalitat y el Ayuntamiento desconocen el reparto de la T-Sur a semanas de ser asignada

Primer regalaran part de la terminal (el 90% com a Barajas seria un escàndol) a una empresa (Iberia+Clickair) que volia marxar del Prat i que després diu que farà 10 rutes intercontinentals en un termini de 5 anys. És a dir que els propers 3 anys podem tenir una sola nova ruta, i d'aquí 3 o 4 anys (si algú se'n recorda) les 9 rutes que falten, siguin a Casablanca, Túnez o altres destins a Àfrica, com ja ha fet Clickair, que és l'empresa d'Iberia perquè ningú més pugui fer servir l'aeroport del Prat. I recordem que Clickair és una companyia que deixa tirats repetidament els seus clients, que té la plantilla d'avions més antiga i que segons els mateixos treballadors de l'aeroport és una companyia que serveix per apagar incendis. I a l'altre opció pel Prat és Star Alliance que ha estat escollida per tercer cop, la millor associació d'aerolínies.

El PSOE diu que seran responsables i mantindran el model actual, i la Generalitat amb el PSC accepta no tenir majoria a la gestió del Prat. ZP també va dir que canviaria la gestió i que la Generalitat tindria una posició molt rellevant. La realitat és que aquí no canvia res fins que a Zapatero li vagi bé (és a dir, després de les eleccions).

I mentrestant, els empresaris que han de fer servir l'aeroport es pugen per les parets.

I ara, un comentari de la notícia:

El vol de tornada de Cuba va durar 8,30 h. Vam trigar en arribar a Catalunya 19 hores. Si descompteu les hores d' aeroport imagineu las que vam haver d' esperar a Madrid. Cada dia em resulta més dolorós constatar la dependència del govern central en la presa de decisions tan importants per Catalunya i la pèssima gestió dels nostres polítics. És un càncer que persegueix l'asfíxia i mort d'aquest estimat país nostre.

On estan els polítics obsessionats en resoldre els problemes reals dels ciutadans? Que demanin la independència gestió individualitzada del Prat si volen fer alguna cosa pels ciutadans.