dimarts, 9 d’octubre del 2007

El grup Prisa reprova la política de comunicació del Govern

Amb tants catalans al Gobierno Español, havia de passar. És allò que els catalans no ens sabem explicar. Els trens no van, no tenim electricitat, les carreteres són de peatge, l'aeroport no és competitiu, i el problema és que no ens sabem explicar. Els de Madrid no ens entenen. Té sentit oi?

Aquesta seria una explicació. L'altre explicació és que els nous españols de l'España Plural sorgits de TV3 (Jaume Roures i Txotxo) fan la competència al establishment español identitari.

Cebrián va opinar que la política comunicacional de l'Executiu socialista ha estat marcada per l'"oportunisme" i es va queixar que la concessió d'una nova cadena de televisió --després seria La Sexta-- s'hagués concedit a uns "visitadors de la Moncloa", com l'exsecretari d'Estat de Comunicació Miguel Barroso o bé Jaume Roures (Mediapro), que "tenien en ment un projecte d'ocupació de l'espectre financer i mediàtic" espanyol.
Cebrián va augurar que si Zapatero perd les eleccions del març serà perquè "no ha aconseguit marcar l'agenda política gairebé mai, s'ha mostrat no poques vegades a la defensiva i s'ha regit en gran part per manies o preferències personals".

Ah, doncs era això últim. Això vol dir que el problema no és que els catalans no ens sapiguem explicar? Quina alegria! Per una vegada els catalans no tenim la culpa de tot :)

Per cert, molt divertit que Cebrián expliqui perquè ZP pot perdre les eleccions.