dijous, 4 d’octubre del 2007

Zapatero y Montilla avalan las adjudicaciones de la T-Sur frente a las críticas de CIU y ERC

CiU i Esquerra s'alien per una majoria catalana al Prat

Se t'acaba el temps Montilla. Tu sabràs si vols estar en el primer titular, o en el segon. Catalunya està en el segon. España en el primer.

Si a Maragall el va fer fora un español, a tu et poden fer fora els catalans.

Ah, i pots continuar amb la teva retòrica dels catalans aquí i els catalans allà. Fets, no paraules.

[editat el mateix dia] I una altra cosa. Aquesta entrada posa en evidència els que diuen que diuen sentir-se tant catalans com españols. Cada u es pot sentir com vulgui, però no pots estar a favor i en contra de la decisió d'AENA a la vegada. I sí. La decisió d'AENA és española, i la gestió individualitzada de l'aeroport del Prat és la catalana. I les decisions que prendria algú que només pensés en millorar l'Aeroport del Prat són contràries a les que pensa AENA que pensa en la integritat territorial. Ho llegiu bé. Deixar que es voli a sudamèrica des de Barcelona afecta l'estructura territorial d'España. Que em diguin ara qui està obsessionat amb temes identitaris.

I escriure això m'ha servit per tenir una bona pregunta pels que diuen sentir-se tan catalans com españols: Creus que el futur de l'Aeroport del Prat l'ha de decidir el mateix organisme que decideix el futur de Barajas? No creus que aquest control monopolístic perjudica els dos aeroports? (has de dir que perjudica als dos aeroports perquè si dius que només perjudica a l'aeroport català pensaran que ets un pro-Catalunya, i a ningú li agrada que li diguin aquestes coses, oi?) No creus que els usuaris ens beneficiaríem que els aeroports competissin en igualtat de condicions (la famosa igualdad de todos los españoles) en les lleis del mercat lliure? No t'adones que tal com ho han fet els españols s'assembla més a la planificació comunista que a un estat democràtic capitalista?

Esperem que el meu suposat interlocutor mig català i mig español no es quedarà desorientat després de tantes preguntes totes en català.