diumenge, 25 de novembre del 2007

Chacón diu que CDC alimenta la fòbia contra Catalunya a Espanya

Ho sento Chacón, els catalans ja no volem ser acceptats a España. T'hauràs de buscar un altre ganxo per atrapar vots de catalans preocupats.

Mira, jo et proposo: "Chacón diu que CDC alimenta la fòbia contra els socialistes a Catalunya".

Ahhh... Ara si que té ganxo la frase! I a més: s'entén. Vull dir que és comprensible que Catalunya tingui fòbia als socialistes. I ara no em preguntis si parlo dels socialistes españols o els catalans perquè t'acusaré de tenir favoritismes i voler dividir España.

Perquè escolta, una cosa és combatre la inèrcia centralista, i una altra molt diferent és considerar que els socialistes catalans són diferents als socialistes españols. Aquí tots a passar per l'aro, i per això tu te n'has anat a Madrid a combatre el centralisme. El centralisme es combat des del centre. I qui pensi diferent està alimentant la fòbia española.

La fòbia española és aquella fòbia que no permet el combat centralista en llocs que no siguin centrals.

A veure lectors, sembleu tontos. Us ho diré ben clar: tot es fa a Madrid i tothom és homogèniament igual fins que arriba a Madrid i fa alguna cosa.

Em sembla que he fet la frase massa llarga i els perifèrics no l'entendran, la faré més curta: Qui vulgui alguna cosa que vingui a Madrid. Ara si que ho han d'entendre.