diumenge, 6 de gener del 2008

DSC00445

Aquest cartell pagat per el Gobierno de España (que tots veiem que és propaganda electoral del PSOE) és un bon resum dels 4 anys de Zapatero que ens han caigut després de 8 anys d'Aznar.

Aquest cartell fa propaganda de la llei de dependència que envaeix competències autonòmiques i és inconstitucional. (i després vindran a dir-nos que l'Estatut s'ha de rebaixar perquè no és constitucional).

DSC00447

Fixeu-vos en la lletra petita: "informa-te'n a la teva comunitat autònoma o al 900 40 60 80". Aquesta lletra petita no la deu llegir ningú (jo mateix havia vist mil cops l'anunci i fins avui no me n'he adonat), el que si que veu tothom és el "Gobierno de España" amb el seu logo i en groc perquè resalti. Que se sàpiga que ho fa el Zapatero. Però si voleu informació adreceu-vos a la "vostra comunitat autònoma", ni tenen el valor de dir "Generalitat". El Tripartit no va tenir el valor de recórrer la Llei de Dependència, i així estem.

És tan humiliant que després de tenir un puto Estatut que no serveix absolutament de res*, ens vingui Zapatero a fer-nos propaganda de com centralitza i buida de contingut a la Generalitat fins a deixar-la com una simple oficina d'informació.

[editat] Jo mateix ho he posat a latafanera

[2a edició] IEI! en una hora i deu minuts ha saltat a portada, i ara (3 hores més tard) té un karma de 59 i 5 votacions.

[3a edició] he esborrat un insult a ZP.

* El nostre nou Estatut no arriba ni a la sola de la sabata al que fa 30 anys que tenen el País Basc i Navarra.

4 comments:

Anònim ha dit...

Tens raó, una merda d' estatut que ens aprovaran per fer-nos mig contents després de lo de renfe endesa i prat.

bacus ha dit...

clitxada

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mai9 ha dit...

el curiós de Racó Català és que no han enllaçat a aquesta entrada.