dimecres, 23 de gener del 2008

DSC00496

A Catalunya se'n respecta menys que abans. Això s'ha d'acabar!!

Aquesta és la frase que ha escollit en Duran per convence'ns que l'hem de votar a ell. Vull creure que el Duran ens està dient que als catalans no se'ns respecta a España, no està dient que no es respecti als de CiU a Catalunya. Ho dic perquè una foto del Duran i la frase "A Catalunya se'ns respecta menys que abans" pot induir a confusió.

Bé, prou preliminars. Anem al fons de la qüestió: En Duran es posa com objectiu polític que ens respectin. És a dir, si els catalans el voten a ell, ell aconseguirà que els no-catalans respectin els catalans. S'ha acabat demanar les balances fiscals, ara volem que ens respectin. Cosa que no sé perquè demana perquè la Constitución Española no només diu que ens respectaran sinó que diu "especial respeto" i per si no fos poc també diu "protección"!

Però siguem sincers, amb aquest posat d'intelectual que no pensa en res no aconseguirà que el respectin. Hauria d'haver posat una foto més dinàmica, que es vegi que és capaç de moure's. Una foto que doni algun sentit als signes d'exclamació del text.

DSC00496-r

Aquesta seria la meva proposta. És una foto que recorda al Dracula de Bela Lugosi, perquè siguem siners, qui no respecta a Dracula?

He aprofitat per moure la paraula "Duran" una mica més amunt perquè es vegi més. Es veu que algun becari havia posat el text just a sobre la seva firma. Quina poca consideració. Quin poc respecte. Ara que acabo l'escrit estic pensant que en Duran potser si que estava demanant que a Catalunya es respecti més a CiU.

2 comments:

Anònim ha dit...

És tan poc creïble que quan he vist el cartell m'he fet un tip de riure al mig del metro. La teva proposta és molt millor, almenys la relació imatge-text té, això, relació. XD

Anònim ha dit...

Si no m'equivo hi ha una altre cartell amb una mica més de text. Text que no vaig poder llegir perque era massa petit i no vaig tenir temps (m'estava desplaçant)
No se si els texts massa llargs convencen a la gent. Soc partidari que un lema hauria de ser més curt i simple.

I això que dius és ben cert. Ciu continua identificant el seu partit amb Catalunya. Convergencia no te el monopoli de Catalunya. Hi ha altres partits que també es podrien indentificar amb Catalunya. El PP no. Així com ciutadans.