Augmenten les angleses que es paguen la universitat prostituint-se
el 6% de les universitàries de UK es prostitueixen per pagar la universitat, el 50% més que el 2000. Potser sigui que la moral de la nostra societat s'ha fet més permisiva, i el que ens pensavem que era bo potser no n'és tant.
4 comments:
Vaja, i jo que hagués pensat que el problema és l'accés econòmic als estudis superiors per una part de la població... quin cap el meu!
A mi no em cola la idea de com que alguna cosa és cara ens haguem de prostituir per pagar-la.
Entenc perfectament que si no necessitessin diners no es prostituirien, però em sembla clar que la cosa falla per una altra banda. No és un simple "necessito diners, em prostitueixo".
Tens raó de que el tema no és tan simple.
Volia ressaltar que la notícia pot tenir varies lectures segons els "ulls" amb que es miri.
Per mi la moral és molt important però no puc estar pas a favor de certes lectures restrictives. Entenc de la lectura que insinues que la venda del propi cos és un efecte directe de la conscienciació de la pròpia llibertat sexual. Quan, pel meu entendre, la responsabilitat d'això és la idea capitalista liberal actual de que tot es pot vendre-comprar si hi ha demanda i oferta.
Que unes noies, o nois, es plantegin aprofitar econòmicament la seva vida sexual distesa ho veig preocupant per la mercantilització però no pas amoral. Al contrari, si entenem moral com el conjunt de preceptes que una societat fa servir per definir allò correcte d'allò incorrecte aquestes persones estan perfectament dins dels límits marcats per la seva, de societat.
ja veig per on anaves, però fixa't que si t'és un problema la mercantilització del cos és perquè tens moral.
Publica un comentari a l'entrada