dimecres, 13 de desembre del 2006

Callem. I tant com callem!
els ciutadans de l'estat espanyol que no parlem espanyol, i que som més d'un terç de la població, simplement no pintem ni una mona.

Però sobretot aquest atac directe i brutal del govern socialista espanyol és un crim més, un altre, contra la llengua catalana. Davant el qual callem. I tant com callem!

I sincerament això, aquest silenci espès, és el que més em preocupa de tot.

Aquest silenci és la prova que les tesis independentistes s'estan acceptant. Només es podem ser catalans si tenim la independència. A Espanya no s'accepta ser català, hem de ser espanyols. Els catalans a Espanya ens fan boicot per ser catalans.

Com diu l'article de Vicent Partal, Espanya subvenciona una ràdio en castellà a Brasil i tanca ràdios en català a Espanya.

El que recorda Lluís Foix que deia Ernest Lluch no funciona: "debemos preservar la facultad de ser españoles cada uno a su manera".

El que està per veure és quan els catalans vinguts d'Extremadura es cansaran de pagar carreteres fetes a Extremadura i exigiran que es facin a Catalunya.

1 comments:

Marc ha dit...

Amb aquesta gent no hi ha res a fer, està clar. La utopia, com va dir Carod, no es la Catalunya independent sinó l'Espanya plural i federal.
I això últim que dius, ja n'hi ha. Els problemes materials seran els primers dels que es queixeran aquest sector de la població. Segur.