divendres, 12 de gener del 2007

Aquesta foto és de la revista del districte d'Horta-Guinardó de Barcelona de gener 2007.
IMG_6531
Insuperable, un vehicle ecològic venent productes de comerç just, només calia que el personal fos paritari i discapacitat.

Llegim el text:

El vehicle, fet d'alumini i de manera artesana, ha estat dissenyat expressament per a aquesta activitat. És autosuficient des d'un punt de vista energètic -té bateria pròpia- i un motoret, imprescindible en cas de pujada, que s'engega quan es comença a pedalar


Que quan mires la foto ja ho veus que no pot ser artesà de cap manera, com han fet l'abombament de l'alumini? Amb un martell? I, un moment, ALUMINI??? Per cada tona d'alumini produït es generen 12 tones de CO2. Mmmmmm.... super-ecològic!

I seguim. Li diuen "vehicle ecològic", però siguem clars, quin nom té un vehicle que se li engega un motor just quan es comença a moure? I jo no sé quan de temps podrà ser autosuficient un vehicle que sempre va amb el motor encès. Que autosuficient vol dir que no se li posa ni benzina ni electricitat eh!

I aquest vehicle, carregat de productes ecològics i justos, l'han deixat anar en un districte que comença a l'Hospital de Sant Pau i arriba fins a Collserola. Un districte on tenim una montanya tan gran que li han fet un túnel perquè un tros del districte arribi a l'altre tros de districte. Sort del "motoret".

Em jugo mitja paga que aquesta presa de pèl ve patrocinada pels intel·ligents de debò.

DSC00232 - ICV