dimecres, 3 de gener del 2007

França impulsa una llei que permetrà exigir una vivenda a l'Estat
Per garantir l'objectiu que en cinc anys no hi hagi més persones "sense sostre" al país, "una situació inacceptable", per Villepin, a més de construir vivendes cal complir dos principis. El primer és que hi hagi una bona gestió dels recursos, perquè "França és el país que gasta més al món" en aquest col·lectiu. I el segon principi és que els beneficiaris de vivendes socials respectin "l'equilibri en drets i deures", ha afegit Villepin, que ha subratllat la necessitat de "posar fi als abusos".

Mare meva, Alemanya és el país dels aturats, i ara França vol ser el país dels pisos garantits.

Per veure que és un error monumental només necessito aquest paràgraf. Ells mateixos diuen que França és el país que més gasta en el col·lectiu dels Sense Sostre, i enlloc de preguntar-se perquè, diuen que encara se n'han de gastar més. I el mateix que promou la idea, sap que les idees tant ben intencionades de l'Estat es responen amb abusos per part dels ciutadans.

Ara veig clar que Artur Mas és de dretes, ell només va prometre pagar-nos la meitat del lloguer. Mas, o em compres un pis sencer o no et voto. Ja ho saps.