divendres, 26 de gener del 2007

Mas afirma que la mà estesa que proclama el Govern es queda "només en un dit estès"
Mas, que manté que CiU ha de participar en les comissions bilaterals Estat-Generalitat

A petició d'aquest comentari.

Que el Mas ho diu molt clar, CiU ha de participar en les comissions bilaterals Estat-Generalitat. Que hi són ells a la Generalitat? Emplaço a tots (però només a aquests) els que van anar a tocar la cassola davant d'ERC a anar a davant de CiU a ensenyar-los el dit de la mà estesa.

4 comments:

kapde ha dit...

Gràcies per la consideració.

Però no calia que carreguessis contra els pobres convergents...

Cal que llencin el lliri que porten a la mà i que facin pinya cap a la independència.

Salutacions i gràcies per fer més amena la trista realitat.

kapde

mai9 ha dit...

Els convergents són uns pesats.

Es pensen que ells solets ja representen 'Catalunya'. Que si van fer el pacte per l'Estatut de la Moncloa perquè algú havia d'agafar el lideratge i el Maragall no ho feia, que si han guanyat les eleccions, que si Montilla és Darth Vader, i ara que han de comptar amb ells perquè sí. Que n'aprenguin d'estar a l'oposició, i que s'aprimin. D'ambició, ànsies de poder, afiliats i votants.

Convergència és un partit que no hauria d'existir. Unió és el partit de dretes català, què punyetes és Convergència? El partit que va fer Pujol. L'ideari és de Pujol, fet a la seva mida i fora mida quan ell ja no hi és.

Ara que la Transició ha passat, o s'espavilen i es fan de dretes, o el PP els prendrà el lloc, amb un Piqué que tampoc sap ben bé què faria si tingués una mica de poder, però que sap parlar.

kapde ha dit...

Si raó no et falta...Però arribar a dir que CDC és un partit que no hauria d'existir és passar-se. Un partit és una agrupació de gent amb un interès comú, ja sigui la Pàtria o el patrimoni, i els partits competeixen, no acorden una quota de votants. Si no ha d'existir el temps ho dirà.

A més, què són els sociates?...

Mira aquest titular d'"el Periódico":

"Una muestra recuerda que Catalunya ejecutó a 400 brujas"

Ja sé que Catalunya som les catalanes i catalans...i no una entelequia amb drets -segons els sociates, clar- però creus que cal embrutar tan el nom de la "històrica" Nació havent-hi hagut a Ecspanya la Inquisició?

Pel poc que sé era la Esglèsia qui perseguia les bruixes i, en general, l'heretgia. I no "Catalunya" en general.

Intentar dir que "Catalunya" en va matar més sembla voler donar a entendre que la Catalunya medieval mitològica en què creuen que s'emmiralla el catalanisme era genocida. Lleig, mesquí. O descuidat.

A més, en aquella època el que anomenen "Catalunya" i el Roselló eren una mateixa cosa. Indocumentats.

Salutacions de nou.

kapde

mai9 ha dit...

doncs que Convergència existeixi, però que tinguin les coses clares, que ara no ho sembla. Han de fer una catarsi i plantejar-se que són un partit i no només anar tirant amb la idea Pujol. Ara mateix CiU semblen uns passarells que han heretat uns diputats però que no en tenen ni idea.

I no és que ataqui Convergència i m'agradin els Socialistes.