diumenge, 25 de març del 2007

El PSC rechaza abocar Cataluña a un callejón sin salida o a un peligroso aventurismo
El portavoz del PSC reconoce que la posibilidad de una sentencia del Tribunal Constitucional (TC) adversa al Estatut "introduce elementos de preocupación" en la política catalana, pero advierte que "especular sobre una sentencia que no sabemos ni tan siquiera cuando se producirá es absurdo".

[...]

"Que nadie no cuente con nosotros para abocar Cataluña a un callejón sin salida o a un peligroso aventurismo" porque "no es lo que quieren la inmensa mayoría de los ciudadanos de nuestro país", ha recalcado el portavoz del PSC.




Benvinguts a La Dimensió Desconeguda, un lloc on els independentistes, no volen la independència. Un lloc on, Miquel Iceta, no pot veure el futur, però a la vegada, el veu. (música de suspens)

Era un diumenge qualsevol, i Miquel Iceta escrivia al seu bloc qualsevol cosa en contra el PP. De cop, el futur es va fer present. Un partit diferent al seu, deia, coses diferents. (ti tu ti tun!) Hem entrat a La Dimensió Desconeguda.

És una dimensió on Miquel Iceta, pot dir que no veu el futur. Ell no sap si tombaran l'Estatut o el deixaran dret ben esquilat.

És una dimensió on Miquel Iceta, pot dir que ha vist el futur. Ell ja sap que la immensa majoria dels ciutadans no volen que es faci un referèndum d'autodeterminació.