dissabte, 3 de març del 2007

Opinions: Ja som més de 10.000!
Nosaltres som independentistes. Nosaltres volem la independència de Catalunya, per la mateixa raó que estimem la llibertat i la justícia. Malauradament, no podem treballar simultàniament arreu del planeta. I, per tant, concentrem els esforços en el nostre entorn més immediat: en la nostra pàtria.

L'entorn més immediat és la pàtria? Per la mateixa raó que estimes la justícia vols la independència? No ho veig clar eh....

I això de: voldria treballar simultàniament arreu del planeta, però "no puedor" és tan cutre, que casi estic per preguntar-me si és patriota o un cagamendúrries.

I ara, perdoneu-me que posi una frase més:

No tots els nostres conciutadans comparteixen el nostre sentiment nacional, però tenim prou arguments econòmics per portar-los a militar en l'independentisme.

Lectors, estiguem tranquils. Ho farem amb punts:

  • Els arguments econòmics no es 'tenen', 'són'

  • No anem bé si per una banda esteu vosaltres (que estimeu la justícia), i per l'altra banda la resta de mortals de l'entorn més immediat

  • Sembla que l'objectiu, més que la independència, sigui militar en l'agrupació escolta de nom "independentisme"

  • M'agrada molt el "prou". Diu que tenen 'prou' motius econòmics per transformar conciutadans en militars. I això vol dir que podrien no tenir prou motius econòmics per ser independentistes. Serà que quan t'apuntes, et donen un carnet estil Carnet Jove?

  • No puc deixar d'analitzar les seves intencions: amb arguments econòmics fer gent amb sentiments nacionals. Que realment és un descobriment incommensurable. Imagina't: em diuen quan cobra el Ronaldinho, i de cop, em torno forofo del Barça. O del Madrid, que amb les coses noves mai se sap.