dilluns, 26 de març del 2007

Vendrell demana a CiU allò que no gosa demanar al PSC
Si volia arribar a un acord sobre l'autodeterminació, no hauria estat millor que en parléssim en campanya electoral i que fos una de les condicions que posessin per pactar?

Ara no voldria posar en entredit el candidat de CiU a l'alcaldia de Girona, però haig de confessar que jo mateix he fet propostes a certes noies que no faria a certes altres noies.

I també vull fer notar que l'Artur Mas també va dir fa poc que volia arribar a un acord amb ERC, que és just el que ell li recrimina a ERC. I si Mas volia un acord amb ERC perquè no ho deia abans de la campanya? I per què no abans d'anar a La Moncloa?

En política les coses es diuen quan es diuen, i sembla mentida que l'alcaldable ens surti ingènuament amb problemes de temps. D'altra banda notar que l'alcaldable diu que ell treballarà pacientment i de forma discreta i el temps que faci falta per algun dia exercir això de l'autodeterminació. És a dir, per un costat, ho havien d'haver dit abans, i per l'altre és massa d'hora.

I no puc deixar de posar una frase seva (reescrita perquè s'entengui millor): l'estratègia d'Esquerra crea desafecció a la idea de llibertat nacional.