dimecres, 18 d’abril del 2007

Si Guanya Zapatero, Guanya Catalunya

Això que tenim aquí dalt és el cartell que els socialistes van fer servir a les eleccions generals del 2004.

Vaig fer servir la foto el Desembre 2006. I la vaig voler tornar a fer servir el Març 2007. El Març vaig descobrir que l'enllaç de la foto a socialistes.org estava trencat. Llavors vaig tornar a la web socialistes.org, vaig tornar a buscar la foto, la vaig tornar a trobar, i la vaig pujar al meu flickr pensant que si no són conservadors és normal que vagin canviant els enllaços de tant en tant.

Vaig editar l'entrada per tornar a posar la foto, enllaçada des de flickr aquest cop. I vaig deixar l'enllaç a socialistes.org com a detall històric.

El tema és que fa uns dies, he vist que l'enllaç a la foto torna a funcionar (i ara té dues fotos). I si llavors vaig pensar que potser un socialista.org havia trencat l'enllaç a posta (visualment, sense foto l'article té molta menys força), ara sospito que també l'han tornat a permetre perquè no es pugui sospitar que l'han trencat a posta i que potser tot ha estat un simple error informàtic.

El que queda clar és, que l'enllaç a la foto funcionava, van canviar la direcció on estava la foto mentre la foto seguia estant a la seva web, i ara han tornat a habilitar l'enllaç de fa tres mesos.

I per pensar si això és possible o no, no em serveix pensar si aquest bloc és poc o molt important. Qualsevol partit polític té prou diners per pagar algú que li remiri internet per saber què pensen d'ell. I no oblidem això.

Des d'aquí una abraçada a tots els algús de convergents, unionistes, socialistes, eco-verds amb iniciativa de debó, peperos, ciutadaneros i esquerrans.