dimecres, 25 d’abril del 2007

Maragall: 'L'esforç per reformar l'estatut no ha valgut la pena'

Les paraules de Montilla dient a Madrid que Catalunya no acceptarà una menysvaloració de l'Estatut, prenen ara tot un altre significat. Me les prenc com un simple politiqueig sense contingut.

Els fets són que l'Estatut no ha valgut la pena. Recordem que seguim sense finançament, i un notari diu que Catalunya, ara, té menys autogovern.

El que em sap més greu de tot, és que l'únic partit que va dir que no a l'Estatut, ERC, ho va fer en contra de la voluntat dels seus dirigents. Recordem el "vot nul polític" o altres collonades.

[editat] recordem també que Maragall deia que descartava modificar a fons l'Estatut durant una generació.

3 comments:

kapde ha dit...

Ha estat un bon regal de 300 aniversari, aquesta declaració. No trobes?

Quant al NO d'Esquerra cal tenir en compte que va ser un politiqueiG, però que, al cap i a la fi, fóu una postura lògica de l'autoproclamada Esquerra independentista.

Hem de pensar que els liders defugen el friquisme. Veient on han arribat és lògic que ho facin. Però la deriva comença a semblar un naufragi.

Si l'Esquerra independentista real s'alça mai de la llarga ressaca potser es redreça una mica més la situació i Esquerra se centra i recupera el rumb.

La qüestió important, ara, és que un sociata dona per tancada l'era post-nacional i obre l'etapa post-pre-post-nacional.

Salutacions,

PS: Oblides que el PP també va dir que NO a al Estatuto, també.

Aquesta memòria selectiva... ;)

mai9 ha dit...

politiqueig corregit :)

No m'oblido del PP, però que no has vist la foto amb les 4 fans? És un partit que, ara per ara, no pinta res. Pinten més els ex-comunistes d'ICV que el PP, qui li hauria dit al Piqué...

kapde ha dit...

Home...pintar, si que pinta.

El que passa és que es queixa per quatr pintades a la seva seu i les titlla d'agressió.

Pinta molt a l'Estat, que el condiciona quan no el dirigeix directament.

Salutacions