dijous, 24 de maig del 2007

CiU exigeix la dimissió de Múgica per "cedir" la seva seu a Madrid a Ciutadans
CiU va exigir ahir la dimissió del Defensor del Poble, Enrique Múgica, perquè va deixar que a la seva seu, a Madrid, el partit Ciutadans presentés un informe jurídic a favor d'un recurs d'inconstitucionalitat contra l'Estatut d'Andalusia.

Pel diputat de CiU Josep Maldonado, Múgica "ha de dimitir sense demora" perquè "cedir la seu" a aquest partit anticatalanista és "un atac als drets i llibertats del poble andalús que va aprovar en referèndum el seu nou estatut".

Home, per fi un partit polític conseqüent, no com els tous del PP que donen suport a l'Estatut inconstitucional d'Andalusia que destrueix España tal i com la coneixem avui i destrueix les regles de convivència que ens hem donat todos los españoles.

El que no em sembla tan bé és que el Defensor del Poble deixi el local (que també deu ser del poble) a un partit polític.

I tampoc sé què hi pinta CiU. Que cada u es preocupi de lo seu. És a dir, Catalunya. A veure si al final CiU també creu amb la Unidad de España. (frases com aquesta les puc dir per l'ambient que ha creat el PP)