dijous, 17 de maig del 2007

El sector crític amb la cúpula de C's té esperança en el consell de dissabte
Per la seva banda, el president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha negat que el seu partit passi cap crisi arran de la possible intenció del secretari general de la formació, Antonio Robles, de dimitir en el pròxim congrés de juny, encara que admet "dificultats" en un inici de campanya "dur".

[...]

Aquestes irregularitats han donat peu a la redacció d'un Manifest per la Dignitat que reclama la retirada de totes les candidatures que s'han proclamat sense tenir en compte els estatuts i les directrius del partit, que especifiquen que "no es pot integrar en les llistes persones que provinguin d'altres partits sense que hagi transcorregut un temps prudencial" que n'acrediti la total desvinculació.

Com que aquesta gent de Ciutadans fa poquet que estan a la política, estic pensant que fer un ridícul espantós ha de ser inherent a la política. I, ara li toca a un, i ara a l'altre.

Perquè és espantosament ridícul que un partit que va néixer després de fer un Manifest, ara, un tros del partit faci un altre manifest.

I no només això és terriblement ridícul-espantós. Encara és més ridicul que el Rivera digui que no passa res quan un tros de partit es queixa que s'estan saltant els Estatuts. I no només es salten l'Estatut, sinó que es salten el tros d'Estatut que diu que no es poden integrar a les llistes persones que vinguin d'altres partits, quan això és precisament el que va fer el seu líder: Alberto Rivera.