dissabte, 5 de maig del 2007

Maragall confirma que abandonará la presidencia del PSC y reitera que la reforma de Estatut fue un error
Maragall explicó que en las relaciones entre Catalunya y España "sólo podemos aspirar a la conllevancia" porque "no pretendemos convencer al resto de España de algo", por lo que "lo mejor es soportarse educadamente, que es lo que hicieron Pujol y Gonzalez y Pujol y Aznar en definitivas".

Zapatero, això ho has fet TU. Si España es divideix serà responsabilitat teva per amagar-te sota la taula quan calia liderar.

Si España no pot ser federal i Catalunya i España s'han de suportar com si fossin dos veïns, llavors Catalunya ha de ser veí d'España enlloc de viure a casa España. Que vingui el notari, volem l'escriptura del nostre pis.

Quina pena està fent Montilla 'el gestor'. Després de les idees que estan plovent i la reacció de Montilla és: "Calleu, no digueu res". I fa 15 dies estava dient que ningú podria fer callar la voluntat els catalans. I també deia que Catalunya no acceptaria una minusvaloració de l'Estatut. Ara, aquestes paraules em sembla teatre d'opereta. Són paraules per satisfer l'esperit reivindicatiu català. Els fets són que Montilla és un home del partit i li importa tres pitus això de 'Catalunya'. 20 anys sent alcalde de Cornellà i no va aprendre català ni vivia a Cornellà. Vivia a una urbanització d'elit a Sant Just. I segurament als habitants de Cornellà els deia el mateix: "Jo sóc de Cornellà per decisió".