dimarts, 29 de maig del 2007

Paisaje después de la batalla: la España adormecida
El PP tienes secuestrado el voto católico de la misma manera que el agnóstico Jiménez Losantos tiene secuestrado el único medio informativo confesional de España, la cadena COPE.

Ya se sabe que los secuestros generan síndrome de Estocolmo, y por eso vemos a tantos católicos contentísimos de que en la región de Madrid haya triunfado doña Esperanza Aguirre, que financia con dinero público el 20% de los abortos que se producen en la capital

Coses estranyes que llegeixes per internet.

L'oasi català encara existeix. Aquí vivim amb tranquilitat, sense que ens molestin amb connexions estranyes de moros amb bascos i avortaments amb ajuntaments. Seguim el nostre camí modèlic: solidaritat en pro del desenvolupament d'España i protegint la fauna que rodeja l'aeroport del Prat dels constants atacs del ciment armat. I senyors, anem a dormir satisfets que hem fet el millor per l'altri (españols i anecs).

PD: els catalans hem d'entendre que quan ens critiquen a nosaltres no és per res en concret, ja veieu que quan els catòlics voten al PP també es pot dir que estan "secuestrats". De la mateixa manera que els catalans ens "enganyen" per parlar català. És "el estilo español".

IMG_7658