dimarts, 5 de juny del 2007

Aznar nega que la decisió d'envair l'Iraq fos equivocada
"És la primera vegada que Espanya des del segle XVIII estava al centre dels assumptes mundials", assenyala l'expresident del Govern espanyol quan Jorge Fontevecchia, propietari i director del setmanari, li pregunta si tornaria a recolzar la invasió de l'Iraq.

[...]

En altres comentaris sobre l'actual situació política espanyola, Aznar afirma que no creu "en la memòria històrica dels països", sinó en la individual, i troba que "tota política que suposa un retorn" al passat "elimina els grans acords en què es funda el sistema democràtic i l'èxit d'Espanya dels últims anys".

A veure senyor Aznar, si no creu en la memòria històrica dels països per què ens respon recordant que Espanya no pinta res des del segle XVIII?

Per cert, recordem que la segona vegada que Espanya estava al centre mundial va ser l'11-M. Gràcies Aznar per donar-nos tan protagonisme mediàtic, jo crec que és gràcies a això que els pisos han pujat tant, pels gihaidistes.

2n per cert, torneu-vos a llegir l'argument aznaròfil: no ens vam equivocar participant al tripartit bèlic perquè ens va permetre ser al centre dels assumptes mundials. Aznar, un patriota de veritat.