diumenge, 17 de juny del 2007

Castració als violadors
Perquè n'estic fart, des d'aquí vull demanar la reforma de la llei i permetre la castració dels violadors, ja sigui física o química. Els violadors són malalts mentals que no poden controlar els seus impulsos sexuals i, per tant, cal actuar sobre ells per inhibir-los ja que sinó en llibertat esdevenen un veritable perill per a tota la societat

I que tallin una mà als lladres. Hem de protegir la societat de mans i titoles. Tots contra l'onanisme.

Fixem-nos que es tracta d'un bloc de CiU on l'autor demana la castració perquè n'està fart de llegir notícies de violadors reincidents.

5 comments:

Salvador Grifell ha dit...

A l'escrit reprodueixo una opinió personal que en cap cas vol dir que l'assumeixi CiU. El que intentes fer és demagògia barata!!!

mai9 ha dit...

Escolta, a la mateixa pàgina on he llegit això de la castració hi ha un cartell que diu "jo sóc de blocs.ciu.cat, xarxa de blocs de CiU. Així que no crec que sigui demagògia, en cap cas he dit que el que tu dius ho assumeixi CiU.

mai9 ha dit...

I escolta, no t'havies de fixar en això de "blocs de CiU" t'havies de fixar en que tu vols castrar els violadors perquè estàs cansat de llegir notícies de violadors reincidents. En això si que hi hauries de reflexionar.

Salvador Grifell ha dit...

Reflexiono i em retifico. En tot cas, posa't per un moment en la pell de les víctimes i de les seves famílies i digues sincerament que en penses... .

T'imagines que la persona agredida fos la teva parella, germana, mare o amiga teva? Pensaries igual?

Anònim ha dit...

I creus que castrant els violadors s'acabaria amb les violacions ? I instaurant la pena de mort pel qui mata ? I tallant els braços a qui robi ? I decapitant a qui decapiti ?

Això ho fan allà a L'Orient mitjà oi ?

Quin exercici de demagògia més brutal, salvador. I pena de mort per als terroristes, t'has deixat de dir. Perquè no a la pena de mort ? "si fos la teva família la que ha mort ...".

És demagògic i populista pretendre exercir la justícia des de la revenja. I a part d'estúpid, no és gens efectiu (s'ha demostrat al llarg de la història).