dimarts, 5 de juny del 2007

El PP presenta hoy en el Congreso una iniciativa para que se ponga letra al himno español
El presidente del PP realizó este anuncio al ser preguntado por el hecho de que el Comité Olímpico Español (COE) haya propuesto que se redacte una letra para el himno nacional para responder al deseo de los deportistas que quieren cantarlo en las grandes competiciones.

Per no parlar dels esportistes catalans que han de sentir l'himno español. Aquests si que estan tristos de veritat. A veure si el PP es preocupa de tots els espanyols.

Per cert, quines ganes aquests españols de donar la tabarra constantment amb els temes identitaris, no? Clar, s'acosten eleccions i és una cursa a veure qui és més español de tots. I ningú es preocupa dels problemes reals que té la gent normal que no viu obsessionada per pàtries i banderes. I mentrestant España es va enfonsant, i és una pena. Quan tinguin la lletra feta, España ja no existirà, ja no quedaran españols, ja no es parlarà 'español'. Només quedaran quatre castellans passejant per Madriz orfes d'una pàtria desapareguda per intransigent i intolerant.

I això ho veu el vicedirector de la Real Academia Española. El vicedirector sap que el seu franquiciat perd pistonada, que ja no és una llengua estimada, que és símbol de la repressió i intransigència, que el que es diu en aquesta llengua no transcendeix, que és la llengua dels culebrons, de la teleporqueria, és una llengua que ja no és util, que està a punt de desaparèixer, que només es manté per l'ajut artificial de les institucions polítiques. Només sobreviu imposant-la, com volia fer Zapatero a les escoles catalanes: 3 hores de castellà español. I quan tinguem la lletra, us la farem cantar.