dijous, 21 de juny del 2007

Foment avisa que l'AVE es demorarà fins al 2020 si hi ha més traves
I va recordar que les peticions de les institucions catalanes admeses per Foment no només han ajornat l'execució de la línia sinó que han encarit el pas de l'AVE per la província de Girona en 332 milions d'euros. "Més de 50.000 milions de les antigues pessetes que surten dels impostos que paguem tots els espanyols", va emfatitzar.

El burocrata centralista español avisa a la colònia catalana: "si no feu el que nosaltres volem, si no calleu i accepteu amb agraïment que us estiguem pagant el tren, si algú posa en dubte que el que fem nosaltres sigui el millor per a vosaltres, llavors us castigarem i no tindreu tren fins d'aquí mil llunes".

Home, és que aquests catalans són la pera, España ha perdut tres-cents milions en capritxets catalans, i ara ens venen amb "doncs ara no volem que el tren passi per aquí". Massa anys de Maragall els ha tornat a tots una colla de torracollons.

Oi que a Paris passa el tren de rodalies pel costat de l'Arc de Triomf? És igual si la Sagrada Família és 4 vegades més alta, és igual si l'AVE va 4 vegades més ràpid que un tren de rodalies, la qüestió és que hi ha un tunel, i per España, tots els terrorismes túnels són iguals.

Els buròcrates españols combatran amb decisió "estos catalanes", que, total, quan són eleccions tampoc van a votar...