dimecres, 20 de juny del 2007

La federació no aconsegueix que el Congrés demani les balances fiscals
L'oposició del PSOE va engegar en orris ahir l'intent de CiU de forçar el Govern a publicar "en sis mesos" el càlcul de les balances fiscals. Els socialistes opinen que cal més temps perquè els experts decideixin quin dels dos mètodes de càlcul possibles s'ha d'aplicar per concretar les xifres.

[...]

CiU va comptar amb el suport entusiasta de la resta de grups catalans de la Cambra, però no va aconseguir que ni un sol diputat del PSC trenqués la disciplina de vot socialista. Els socialistes catalans van lamentar que CiU no acceptés la correcció que va proposar el PSOE, que hauria permès aprovar la moció encara que fos sense termini d'execució concret.

Aquí tenim la mare dels ous per on plora la criatura.

Votar PSC és votar PSOE, amb els Rubalcabes, Guerres, Ibarres, Múgiques i tota la tropa de gent opaca que són aliens als problemes de Catalunya.

Cínics que són els del PSC que "lamenten" que CiU no acceptés treure el termini de publicació. Sense termini s'hauria aprovat que s'han de publicar les balances físcals, i aproximadament pel 2047 tindrien les primeres dades preliminars. Els del PSC diuen: "és que estos catalanes somos muy impacientes eh!"

Recordo que Ramon Tremosa va dir que a Europa es publiquen cada sis mesos les balances físcals entre estats. España, una, gran i sobirana presa de pèl.