dimecres, 27 de juny del 2007

La Generalitat accepta no tenir la majoria en la gestió del Prat
Possibilista i pragmàtic. Així es va mostrar ahir el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, que va apostar per acceptar un model de consorci per gestionar l'aeroport del Prat, encara que sigui sense tenir-ne la majoria. El missatge va ser contundent: "Hem de ser pragmàtics i no tan identitaris".

[...]

Per això va recordar el "model gradual" que es va usar per al Port de Barcelona i que va permetre a la Generalitat la designació de president i de membres del consell d'administració. "Ha donat resultats, tot i que no sigui el que més ens agrada". Va ser clar: "Si ens proposen el model de consorci, agafem-lo".

Cada dia estic més convençut que Montilla ens pren el pèl. Les paraules de Montilla són que serà contundent, els fets són que accepta la 3a hora de Castellà, fica el Gobierno Central a les institucions catalanes, i ara, accepta no decidir a l'Aeroport del Prat.

Diu que accepten no tenir majoria a l'Aeroport del Prat i recorda que al Port de Barcelona podem decidir el President i membres del consell d'administració i que això ha donat resultats. El Port de Barcelona es va aconseguir als Pactes del Majèstic amb CiU, i què farà Montilla? Serà possibilista i accepta que el futur de l'Aeroport del Prat es decideixi a Madrid. Sort que Montilla no va pactar el futur del Port de Barcelona.