dimarts, 5 de juny del 2007

La Junta de Extremadura presenta un recurso de inconstitucionalidad contra el Estatuto andaluz
contra el nuevo Estatuto de Andalucía al considerar que incumple la carta magna en lo relativo a las competencias sobre las aguas de la cuenca del Guadalquivir.

Que els españols són uns incompetents ho demostra aquesta notícia.

Els españols van idear un bon puteig per Catalunya: agafem aigua de l'Ebre i la portem als camps de Golf valencians, i així, com a efecte colateral, enfrontem Catalunya i el País Valencià.

La resposta catalana (a part de fer fora el PP del govern estatal) va ser posar a l'Estatut competències sobre aigua. Zapatero va pensar que si Catalunya vol un Estatut nou, la resta també el tindran encara que no el vulguin (la pallissa de la igualtat i etc). I amb el que ens trobem ara és que Andalusia és una 'realitat nacional', i que Extremadura i Andalusia es barallen com si no fossin españols. No vull dir que els españols no es barallin, el que dic és que si els dos fossin españols i no andalusos i extremenys ara no es barallarien i deixarien que el govern decidís. Però el govern estatal no és govern sinó que és burocràcia supra-nacional, i el govern real és la 'Xeneralidá' respectiva.

Visca España, l'hem destruït entre tots.

Tanta unidad de destino en lo universal, i es barallen per l'aigua. Ni que fossin catalans. Lamentable.