dilluns, 25 de juny del 2007

Las alas izquierda y liberal de Ciutadans se unen frente a Rivera
Dos alas de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía opuestas a la actual dirección han decidido unirse para presentar una sola candidatura a la dirección y enfrentarse a la del actual presidente, Albert Rivera, en el congreso del partido convocado para el 30 de junio. Se trata del ala autodefinida como "izquierda" y la liberal.

[...]

Además de esta candidatura alternativa, la actual dirección cuenta con la oposición beligerante del sector agrupado bajo el nombre de Ciudadano Ubú, que denuncia que Rivera pretende impedirle participar en el congreso.

És a dir, actualment C's té QUATRE possibles lideratges, que la notícia diu que s'han reduït a tres perquè els 'izquierdas' i 'liberales' s'han ajuntat. A part d'aquest parell hi ha els Ubú i els Rivera.

Jo pensava que ocupaven l'espai polític del PP, però si es divideixen i re-divideixen d'aquesta manera, només poden ser d'esquerres.

Que tingueu sort. Les vostres tocades d'ous desacomplexades són un revulsiu per adonar-nos que Catalunya no té futur dins d'Espanya. Us necessitem més que Rajoy necessita a Piqué per arribar a La Moncloa o Zapatero necessita a Montilla. Ens veiem al 2008, i feu el favor de semblar que teniu cara i ulls. Demanar una reforma constitucional és un bon pas.