dissabte, 30 de juny del 2007

Mas supedita un eventual pacte amb Zapatero al fet que el PSC accepti que governi el més votat en les autonòmiques

Nens, això és "política de altos vuelos". Aquesta és una oportunitat d'or per en ZP per a demostrar que no és un trilero com pensen els estafats, sinó que és una persona noble. CiU donarà el sí al 2008 si dos anys més tard ZP no permet pactes del PSC amb ningú. Jo crec que ZP es mereix la confiança de CiU, i sinó que passi per cal notari.

Em sap greu perquè aquest Mas no sap el que es fa. Com es pot demanar un pacte per d'aquí 3 anys? Com es pot demanar a un partit polític que no pacti? L'essència de la democràcia és un pacte. Com pot una federació de dos partits demanar a un altre partit que no pacti? Com pots demanar a un altre partit que no pacti quan ets tu mateix que no pots pactar amb ningú (ni ERC ni PP)? Per què no pacten Convergència i Unió i es busquen algú que sàpiga què carai és fer política?

Recordem que CiU ja va dir el mateix al setembre. I recordem també, que en els pressupostos 2007, CiU es va fer el fort demanant més diners per Catalunya, i al final ZP els va aprovar amb el PNB.