dimarts, 10 de juliol del 2007

ELPAIS.com - Los empresarios se impacientan con Zapatero y exigen que descentralice ya los aeropuertos
El empresariado catalán se impacienta. Las principales organizaciones empresariales exigieron ayer al Gobierno central que ponga en marcha el proceso de descentralización de la gestión de los aeropuertos, algo reclamado desde hace años y que José Luis Rodríguez Zapatero ha prometido al menos para Cataluña, pero sin mayor concreción.

L'empresariat exigeix el canvi urgent del model aeroportuari | El Periódico de Catalunya | Economia
"El crèdit a les bones paraules s'ha esgotat". Amb aquesta contundència, les quatre institucions que formen el Grup de Treball d'Infraestructures 4 (GTI4), i que representen la major part de l'empresariat català i sectors econòmics i socials vinculats a la mobilitat, van llançar ahir una crida al Govern de José Luis Rodríguez Zapatero en què afirmen que "el canvi en la gestió dels aeroports espanyols no admet dilació". Reclamen l'autonomia de cada infraestructura, amb una entitat gestora privada al capdavant.

Los empresarios catalanes instan al Gobierno a impulsar la gestión de El Prat - Lavanguardia.es
La propuesta incluye un fondo de cooperación para contribuir a la financiación de los aeropuertos deficitarios, mantiene la titularidad patrimonial de las instalaciones en manos del Estado y atribuye la gestión a entidades autónomas que actuarían en régimen de concesión directa y no contarían con participación política.

AVUI.cat - L'empresariat català llança un nou ultimàtum al govern central sobre la gestió del Prat
"Endarrerir la solució de necessitats evidents només ocasionarà perjudicis per al país i, políticament, perjudicis per a qui l'obstaculitzi", assenyalen en la nota.

Carai, poc m'esperava aquesta allau de notícies sobre el tema.

1 comments:

Anònim ha dit...

El bròquil s'està florint ...



Ramon III