diumenge, 15 de juliol del 2007

Joan Puigcercós afirma a l'Acampada Jove que "estem arribant al final de l'autonomisme" i que "després d'això només pot venir la independència"

Sí senyor! després d'esperar-nos que es mori el dictador, ara esperarem que es mori l'autonomisme. I quan s'hagi mort tothom, serem independents i ningú ens ho podrà impedir!!!!

Pel secretari general d’Esquerra, “el franquisme encara no està superat”, i prova d’això és la negació “de la unitat de la nostra llengua” o de l’espoli fiscal. “Franquisme és quan una federació catalana de futbol sala juga un partit contra Espanya, guanya, i amenacen fins i tot amb el codi penal”, ha dit Puigcercós. I ha afegit: “S’està superant gràcies als joves desacomplexats, gràcies als joves d’aquest país”.

Per l'autor de la notícia és més important el franquisme, la unitat de la llengua i el futbol que l'espoli físcal. I després els trens, aeroports, autopistes i sanitat, van com van. Això si, reclamo el meu dret inalienable que els cambrers em serveixin unes olives.