dimarts, 21 d’agost del 2007

Acebes dice que Zapatero 'no puede esconderse más' y reclama que explique en el Congreso el 'caos' de Cataluña
Subrayó que 'los ciudadanos de Cataluña, el resto de ciudadanos de España, los partidos políticos y los grupos parlamentarios' le exigen que dé explicaciones de 'por qué en la España del siglo XXI se está produciendo un colapso en los servicios por la incompetencia y la ineficacia de un mal Gobierno'.

Ai quin riure, com han canviat el xip aquesta gent. Jo he estat el primer sorprès en sentir l'Acebes defensant "los ciudadanos de Cataluña", però el pobre ja s'ha equivocat i ha separat Cataluña i España. És que no és fàcil creure's la Unidad de España eh!

Que jo no sé fins a quin punt els seus votants de Pontevedra (com a exemple de 'ciudadano español'), exigeixen saber perquè els trens catalans només funcionen marxa enrera.

Aquesta és la nova tàctica del PP: atacar ZP ni que sigui defensant que no hi hagin caos a Catalunya.

Però no ho entenc, i per això han fet fora al Piqué? per defensar inversions a Catalunya? Però si fa un any que tot peta! I una altra cosa, no deien que volien ser españols? Què fa un español dient que el Estado no compleix amb Catalunya? El que ha de dir és que aquí som uns privilegiats i la solidaridad i etc

El que em sap més greu és pels españols, que ara ja no tenen cap partit que defensi la nación española. Tots s'han posat a servir interessos nacionalistes, fins i tot, el PP.