diumenge, 19 d’agost del 2007

"CiU no hará a Zapatero presidente si en Catalunya hay un Govern débil"
también hubiera preferido que Catalunya se hubiera podido gobernar a sí misma.

Ai carai, no sabia que Artur Mas volgués la independència. A veure si s'hi posen de veritat. Segons les últimes eleccions ERC+CiU són majoria i ja seriem independents.

La solución pasa por que se cumpla la cláusula del Estatut que CiU pactó con Zapatero por la que el Estado ha de invertir, durante siete años, el 18,8% del PIB en infraestructuras.

De què serveix fer un Estatut si són ells qui decideixen? Zapatero ens ha regatejat cada euro d'inversió, amb els resultats que tots sabem.

P- Después de su experiencia personal, ¿aún confía en que Zapatero cumpla su promesa de respetar el Estatut?

R- Soy muy escéptico. Si Zapatero no cumple el Estatut estará actuando con una manifiesta deslealtad.

P- ¿Deslealtad a quién?

R- A Catalunya. La solución es que el próximo Gobierno español sea claramente un gobierno en minoría que dependa de Convergència i Unió.

Aquí tenim un resum de tots els problemes presents de Catalunya: Ens passem dos anys barallant-nos per un nou Estatut, el pacta ell mateix a Madrid, i si un cop aprovat, el Estado no respecta el text, la resposta del líder del partit més votat que va pactar personalment l'Estatut és: "Hombre, si no respeta el Estatut, entonces estará actuando con una manifiesta deslealtad". I aquí s'acaba tot. Catalans, ja podeu tornar cap a casa que tot això no ha servit de res, com a màxim, ZP ho tindrà més difícil per entrar en el cel per ser deslleial amb el poble català.

Ah, i no us ho perdeu, la solució a la deslleialtat és que tinguem la sort que els españols votin a un ZP en minoria i llavors, l'autor de l'Estatut que no ha servit per a res, tindrà una segona oportunitat.