dimecres, 22 d’agost del 2007

Ciutadans inicia una campaña para que la bandera española ondee en todos los ayuntamientos
Rivera criticó también hoy la subvención del Govern de 1,3 millones de euros para las entidades Institució Cívica i del Pensament Joan Fuster y Acció Cultural del País Valencià, que se encargarán de comprar y rehabilitar el edificio 'El Segle' de Valencia.

Rivera calificó de "desproporcionado" que se subvencione a Acció Cultural con una "enorme" cantidad de dinero con "el único fin de promocionar la lengua catalana y que después no llegue el presupuesto para las ayudas al alquiler de los jóvenes".

El bilingüisme de C's és que no es pot promoure la llengua catalana.

Sembla que tan PP com C's s'han posat les piles per guanyar vots. Arriba la temporada dels "problemes reals". Aquest any sembla que hi haurà bona collita.

Demanen menys inversió en intelectuals, i més ajudes pel lloguer d'universitaris que no saben qui carai era Joan Fuster.

Home tu! És que és una bergonya, aki gastantse els diners en un que està mort, mentre els vius no tenim diners per comprar-nos un pis!

PD: Res a dir dels temes identitaris que no interessen a ningú. Banderes? Són uns maleïts nacionalistes radicals renegats.