divendres, 24 d’agost del 2007

Montilla culpa el debat identitari del retard en les infraestructures

La mare que el va parir! Debat identitari??????

Aquest home treballa intensament per seguir perdent vots les pròximes eleccions. Però Monti, aquí no és com el golf eh! Aquí no guanya qui té el número més baix.

Seguidament veurem les diferents intervencions del Montilla en el debat identitari:

Montilla califica a Macià de símbolo político de la Catalunya democrática

Montilla: "No habrá Gobierno ni sentencia que pueda acallar la voluntad de los catalanes"

I aquí tenim quan deia que el culpable de la manca d'inversions ESTATALS era perquè l'Estatut s'havia quedat antiquat:

Montilla recuerda que el Estatut era necesario para acabar con el "abandono" en inversiones

I ara, farem una porra del que dirà Montilla pròximament. La manca d'inversions era per:

  • Abans no erem trilingües i costava molt invertir. Ara gràcies al Monti som trilingües i tenim inversions (iupi!).

  • Els Rolling Stones seguien fent concerts i això impedia invertir. (prepareu-vos, no tindrem trens fins al 2014)

  • Fins que ell no ha estat President, ningú s'ha interessat per les infraestructures. (aix, em sembla que això és ben bé el que ha dit)

  • A Catalunya no s'ha invertit perquè no sou españols. I a callar o us tancarem la ràdio regional i només podreu escoltar Radio Nacional de España.


El president de la Generalitat, José Montilla, ha atribuit el retard en les infraestructures que pateix Catalunya a la inacció dels governs de Convergència i Unió “més obsessionats pel debat sobre la identitat que no pas pel debat sobre el país real”.

[...]

Montilla, però, no s'ha estat de culpabilitzar també del dèficit d’infraestructures els governs de Madrid i ha assegurat que “Catalunya està pagant les conseqüències d’anys d’inversió insuficient”. Ha afegit que s’ha de seguir sent exigent tant amb Madrid com davant les companyies i empreses que presten serveis públics a Catalunya per evitar que els problemes es tornin a repetir.

Però llegiu aquests dos paràgrafs i penseu: O ens governa Madrid, o ens governa la Generalitat.

Montilla (i tots) sabem que la Generalitat no té diners per invertir perquè no recapta impostos. I les coses que fallen són les que porta el Estado Español.

Llavors què ens està dient en Montilla? Montilla diu que l'Estat, de per sí, no inverteix a Catalunya i que només si la Generalitat remuga i rondina contïnuament, el Estado Español invertirà. Si algun dia la Generalitat mira a altres llocs, España ens la fotarà.

Montilla, aquest és el teu projecte de futur? Estar sempre demanant? Fes-t'ho mirar o no tindràs continuïtat a la Xene (Generalitat pels natius).

1 comments:

Anònim ha dit...

És curiós com amb això del "problema Catalán", el Meravellós Home Invisible (en montilla), té els mateixos arguments que el pp i alguns mitjans de comunicació de madrit.

Ramon III