divendres, 31 d’agost del 2007

Rosa Díez: 'La lealtad es decir las cosas'
España necesita un tercer partido, de ámbito nacional, que ofrezca a los ciudadanos las soluciones a los problemas que verdaderamente les importan.

Senyora política, li puc dir una cosa? El que han de fer els partits polítics és resoldre els problemes que NO m'importen, m'entén? Si el bany de casa perd aigua ja me'n cuidaré jo. Vostè cuidis, per exemple, de les lleis antidumping i les bombetes xineses, que a mi això, sincerament, m'importa una merda.

Yo creo que tenemos que cumplir con el servicio público de plantear los auténticos problemas que tiene España, que tienen que ver con la igualdad de derechos entre los ciudadanos y que la solución pasa necesariamente por cambiar la Constitución.

Aquesta frase té molta gràcia. Això dels "autènticos problemas" els servia als del PP per dir que no calia reformar l'Estatut, i a aquesta senyora li serveix per dir que s'ha de canviar la Constitució.

I amb aquesta entrada queda inaugurada la categoria pre-reforma constitucional, que aniré re-omplint amb el que han dit fins ara. Farem una altra categoria "reforma constitucional" quan Zapatero prometi reformar-la.

Nens s'ha acabat la Transición. S'ha acabat està callats no fos cas que s'aixequés algú. A partir d'ara tothom pot dir la seva, Bascos que no voleu parlar Castellà, Gallecs que tampoc i Catalans que l'únic que voleu és parlar Català en la intimitat.