dissabte, 18 d’agost del 2007

Un total de 14 "retocs" i 11 lleis per enfortir un Estat "residual"
Els conservadors volen aclarir quins aspectes són essencials per garantir la igualtat dels ciutadans i per poder aprofundir en els mecanismes de garantia de la solidaritat en la gestió dels recursos essencials. [...] l'aprovació d'una llei d'educació que reforci els continguts comuns, la qualitat i el dret dels pares a escollir una llengua per escolaritzar els seus fills

la garantia de solidaritat és per impedir que els catalans puguin tenir mai diners per a pagar res. Els continguts comuns és perquè els catalans sàpiguen la història de Catalunya tan bé com un de Salamanca, i el dret a l'educació en la llengua dels pares és perquè el Català no es parli enlloc.

Quan el PP defensava la Constitució, el que feia de veritat és defensar els seus interessos. A ells els va la mar de bé la situació actual, Madrid creix com una bala, és Catalunya la que està putejada.

Els catalans hem d'aprendre a dir que no volem ser solidaris amb España. No volem ser solidaris amb qui no és solidari amb nosaltres. Que quan no funcionen els trens, els qui manen (a Madrid) s'espolsen responsabilitats.

Si les coses estan tan clares, per què CiU no reacciona? Perquè només tenen al cap com fer-s'ho per manar, i no s'adonen que els ciutadans no sabem res del CiU d'avui. No són ni carn ni peix, ni volen la independència ni volen ser España. Ells parlen sovint de tenir "projecte de país". L'altre dia em van dir (com si fos una virtut) que CiU és el partit més plural. Són tan plurals que no saben on van, i amb un líder que no sap liderar perquè tampoc sap cap a on ha de liderar.