divendres, 24 d’agost del 2007

Us presento les declaracions de Carod-Rovira del 17 d'Agost a TV3 per justificar l'entrada de la Generalitat en el Centre de Coordinació Ferroviària:

El govern no té encara la competència, però si que té la responsabilitat política de tot allò que passi a Catalunya, i per tant, el govern el que fa és avançar-se al traspàs de competències perquè la responsabilitat ja la tenim ara amb competències o sense.

I les destaco per veure com fem el préssec repetidament i sense aturador.

El primer és que el Estado Español no aconsegueix que funcionin els trens, i en el fons li importa una merda si funcionen o no. El responsable polític té els collons de dir que tot va malament perquè està millorant. Que a més, va tenir els collons (també) de dir que no seria tacanyo amb l'Estatut i després no vol invertir a Catalunya tal com diu l'Estatut.

Si Zapatero sentís com a propis els trens catalans hi faria alguna cosa perquè funcionessin, enlloc d'això ven paraules, promeses i futurs utòpics.

I Carod ens ve amb un etern retorn al "vot nul polític" que va pregonar per l'Estatut. Les paraules d'avui són "responsabilitat política". La Generalitat no té les competències (perquè ZP ha dit que fins després les eleccions res de res) i per tant, invoquem la "responsibilitat política" perquè en el fons, els trens són catalans, i és a nosaltres que ens puteja. Mentrestant, Zapatero està dormint la mar de bé.

Zapatero, en Asturias: «Aquí se duerme fenomenal»