dijous, 20 de setembre del 2007

el Bicing | El Periódico de Catalunya | Barcelona
Molts usuaris del Bicing es preguntaven ahir si la Guàrdia Urbana els sancionarà per circular pel carrer de nit sense llum a les bicicletes municipals. El Joan, un client del Bicing, va explicar a aquest diari que en reiterades ocasions s'ha trobat que el llum del davant no funciona en aquests vehicles. Un portaveu de l'empresa Barcelona Serveis Municipals (BSM) va admetre ahir l'existència del problema i va dir que es produeix perquè els llums funcionen amb bateria i tenen una durada limitada. Malgrat que el manteniment no és el correcte i la responsabilitat última és municipal, el problema pot acabar sent per a l'usuari. Un portaveu de la Guàrdia Urbana va dir ahir que si el ciclista detecta que el llum no funciona ha de canviar, per la seva pròpia seguretat, de vehicle. Pot ser multat.

Que bona gent que són els de l'Ajuntament. Primer posen un servei públic de transport en bicicletes deficient. Després fan una ordenança cívica per arreglar els problemes d'haver fet el Bicing ràpid i correns per anunciar-ho un mes abans les eleccions. I finalment, avui ens trobem que si l'administració enganxa un ciutadà amb una d'aquestes bicicletes que no ha tingut el manteniment suficient per part de l'Ajuntament, li caurà una multa al ciutadà, que cobrarà l'Ajuntament.

Ah, i dic que són bona gent perquè he llegit no sé on que l'Ajuntament ha donat ordres que els polícies perquè siguin tolerants. Em sembla que tinc el síndrome d'estocolm.