dijous, 27 de setembre del 2007

Laporta deixarà el Barça el juny del 2008 i crearà un partit polític
Confirmat per Tripartit-Watch, el confidencial líder a Catalunya

Molt bé, aquí queda per fer-ne un seguiment. Queda tan poc pel Juny 2008 que casi pronostico que no serà així, però vaja, jo no tinc "fonts".

El que sí que ens han confirmat de totes totes les nostres fonts és que Laporta voldria presentar-se a les eleccions de 2010 per arribar al sostre de la presidència de la Generalitat després d'haver dirigit la institució catalana més coneguda arréu del món: el Barça.

De la manera que ho diu no se sap si vol ser President al 2010, però ho veig una mica d'hora eh!

10 comments:

Anònim ha dit...

PUAJJJ Tripartit Watch !!! Probablement el confidencial més patètic i sectari que hi ha al món, ultraconvergents a matar.

Un dels seus integrants, sinó el capo, ha estat als Boixos, i antigament era skin, són famoses les seves fotografies amb pistoles i disfressat de policia, corrien per internet.

La credibilitat de TWT és tanta com un duro sevillà, i de fet l'acostumen a cagar sovint. Fa alguns mesos parlaven del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) com a "el sindicat d'ERC", quan és el que és afí a Maulets, Endavant, MDT, etcètera (el d'ERC és Estudiants en Acció).

Gran confidencial que no sap ni de què parla.

En general l'únic que fan és inventar-se rumors per enaltir ciu (observeu que no hi ha cap confidencial de CIU, i tot és antitripartit, especialment antiERC).

Dic tot això perquè acostumo a llegir aquest blog i trobar-m'hi referències d'aquesta pasterada m'ha decepcionat molt ...

Anònim ha dit...

Ah si, TWT, Tripartit Watch ... els que diuen que treuen informacions superconfidencials. I sempre diuen "segons les nostres fonts" (que vol dir, com que no podem citar unes fonts que no existeixen, ens ho inventem).

De fet la solen cagar bastant, però de seguida ho tapen amb un altre "confidencial" (de fonts que mai no se saben, perquè ja se sap, els confidencials).

Per a més dades, això ho duu a terme la JNC de l'Eixample. Bé, per ser més precisos, alguns indesitjables de la JNC de l'Eixample. I no em feu ser més precís, que no vull dir noms ni on viuen, però és públic i notori.

De fet un d'ells tenia un blog "en clau d'amaniment" (blog RNiA, "novoaiarranz.blogspot.com" per més info), on barrejava terrorisme, sionisme, odi a ERC i paranoies similars. A pesar del que diu ara el blog, des de la direcció del seu partit van exigir-li el tancament d'un confidencial ple d'acusacions i mentides, terrorisme, etcètera, ja que els perjudicava (deia clarament qui era, i de quin partit).

Ho dic com a dada només.

Com a confidencial són un pet, però això ho sap tothom. La seva funció no és ser cap confidencial, sinó escampar merda per afavorir CiU. Tampoc no és cap novetat en aquest país, el que passa és que al capdavall és un país molt petit, i tot s'acaba sabent.

Oi que si TWTs ?

mai9 ha dit...

primer anònim: jaja, no et decebis per trobar el tripartit watch enllaçat!

jo no l'acostumo a llegir, i m'ha fet gràcia això del Laporta. No sabia que era tan públic i notori que s'equivocaven. Alegra't que avui he posat altres coses al bloc ;)

de fet, ho he posat al bloc per tenir la referència pel pròxim juny. Igual que vaig fer amb l'home del govern ocult.

Anònim ha dit...

Ai uf tripartit watch. Calia, mai9? Has forçat molt posant aquesta jerna de gent!

Anònim ha dit...

Ep, sóc l'anònim ... si ho has fet per enfotre't d'ells quan es demostri que com sempre s'ho han inventat, llavors t'ho perdono :P

mai9 ha dit...

carai, quantes reaccions. No tenia ni idea d'aquesta opinió generalitzada relativa al bloc enllaçat.

Ho he posat perquè últimament sona molt això del Laporta polític (bloc de referència), i ves això és una cosa que volia recordar per veure si es complia en el futur, no per enfortre-me'n, perquè, tingueu fe, potser es compleix. ;)

Per part meva estaria encantat que Laporta substituís al Mas qualsevol dia d'aquesta setmana. I pel Barça: el Sandro. I dos problemes resolts.

Anònim ha dit...

Mai, jo també n'estaria encantat, tant de que en Laporta ho faci, com de que el TWT l'hagi encertat, ni que sigui per casualitat (quan dispares mil trets sense mirar, fas diana amb algun, ja se sap, la llei de la probabilitat ...).

mai9 ha dit...

Per cert, ningú es va queixar quan vaig citar una web de Viagra. :P

Anònim ha dit...

Aquest és el país dels mindundis, quan en sobresurt un que destaca en tot, se l'ataca.

mai9 ha dit...

estàs dient que el TWT sobresurt en tot? Per què aquí ningú ha atacat al Laporta.