dimarts, 11 de setembre del 2007

Montilla: "El PSC no bloquejarà els pressupostos generals i tindrem més diners que amb el pacte del Majestic"
Montilla ha afirmat que els PGE del 2008 "donaran més diners" a Catalunya que en la legislatura del 1996 al 2000,

Així que ell és un bon president perquè ha aconseguit millorar els pressupostos de fa 10 anys. Ens tracta molt d'imbècils aquest home.

Catalunya "té pendent avançar en el terreny de les infraestructures perquè durant molts anys no s'han fet els deures"

Acaba de comparar els pressupostos actuals amb els de fa deu anys, i després diu que no s'han fet "els deures" en molts anys. Digui'm una cosa senyor Montilla, vostè no hi veu un petit sarcasme?

Vostè no veu que s'està comparant amb els que vostè diu que ho feien malament? I això ens ho vol presentar com un triomf?

Vostè no vol tenir grup propi al Congreso i tampoc vol fer complir l'Estatut votant en contra d'uns Pressupostos que no el compleixen.

L'Estatut de Catalunya obliga que les inversions de l'Estat en aquesta comunitat durant set anys estiguin vinculades al pes del PIB català en el conjunt de l'economia espanyola, que representa un 18,85%.

Montilla ha declarat que "aquesta batalla la guanyarem, perquè el país ho necessita",

Com vol guanyar "aquesta batalla" si no vol fer servir el suport que li donen els ciutadans per bloquejar uns Pressupostos que no compleixen l'Estatut? Ens haurem de buscar els ciutadans un partit que si que ens defensi?

Montilla nómes recorda que Zapatero va fer fora Maragall i s'oblida que només amb el vot de Zapatero no seria president?